Beeldbaas-zwart
WERKWIJZE

Door beelden een uniek verhaal vertellen om betrokkenheid te stimuleren.  

Een camera bedienen, een foto maken, veel mensen kunnen het. Maar een verhaal vertellen met die foto of die film, iemand raken met wat je wil vertellen, dat vraagt om de juiste vragen.

Het verhaal uit iemand halen, een mooi portret maken, en zijn of haar verhaal vertellen. Dat is wat dit werk zo mooi maakt. Mensen emotioneren met een beeldend verhaal. Beelden zijn bij ons de baas en vertellen het verhaal.

 

Koffie

All good things start with good coffee! Onder het genot van een kop koffie bespreken we samen het verhaal dat je wilt vertellen of het idee dat je al hebt. Door het stellen van goede vragen komen we op mogelijke ideeën.

Idee

Een goed idee is het halve werk? Bijna! Na het kennismakingsgesprek gaan we brainstormen over het concept en komen we met suggesties voor het verhaal. Ook denken we graag mee over de marketingmix en de manier waarop we uw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Productie

Alles staat op papier en is strak gepland. Camera, lights, action! Afhankelijk van de opdracht produceren we in 1 of meerdere dagen het benodigde materiaal.

Nabewerking

Voice-over, logo’s, teksten en muziek maken een video af. In de nabewerking corrigeren we de kleuren, poetsen we wat kleinigheidjes weg en maken we de beelden tot een aantrekkelijk verhaal.
Na de eerste versie volgt altijd nog een feedbackmoment waarin we kritisch de laatste puntjes op de i zetten.

Neem contact op!